Novi "fića" u salonima od oktobra

Novi model "Fiat 500L" kragujevačke fabrike automobila u salone širom Srbije stiže 1. oktobra, dok kontingent vozila namenjen italijanskom tržištu čeka na utovar u luci Bar, odakle će sledeće nedelje brodom krenuti dalje. Osnovni model novog "fiće" sa "euro 6" benzinskim motorom i šestostepenim menjačem kod nas će se prodavati po ceni od 13,5 hiljada evra. Novi "fića" svetlost dana ugledao je još u martu, kada je predstavljen na salonu automobila u Ženevi, a serijski se u Kragujevcu proizvodi nešto manje od dva meseca. Premijeru u salonima u Srbiji imaće tek 1. oktobra za kada je najavljen zvaničan početak njegove prodaje. U zavisnosti od situacije na tržištu, plan je da se u Kragujevcu godišnje proizvodi od 120 do 180 hiljada vozila sa oznakom "Fiat 500L"...

Novi "fića" u salonima od oktobraNovi model "Fiat 500L" kragujevačke fabrike automobila u salone širom Srbije stiže 1. oktobra, dok kontingent vozila namenjen italijanskom tržištu čeka na utovar u luci Bar, odakle će sledeće nedelje brodom krenuti dalje.  

Osnovni model novog "fiće" sa "euro 6" benzinskim motorom i šestostepenim menjačem kod nas će se prodavati po ceni od 13,5 hiljada evra.

Novi "fića" svetlost dana ugledao je još u martu, kada je predstavljen na salonu automobila u Ženevi, a serijski se u Kragujevcu proizvodi nešto manje od dva meseca.

Premijeru u salonima u Srbiji imaće tek 1. oktobra za kada je najavljen zvaničan početak njegove prodaje.

U zavisnosti od situacije na tržištu, plan je da se u Kragujevcu godišnje proizvodi od 120 do 180 hiljada vozila sa oznakom "Fiat 500L".

Građani međutim ne očekuju da će fića biti često viđen na ulicama grada.

Sve teži ekonomski uslovi i pad standarda kupce još uvek čine rezervisanim ka novom modelu, međutim prodavci veće interesovanje očekuju od jeseni, kada vozači i sami budu mogli da sednu i isprobaju novog "fiću".

Ukoliko se odluče da sami izaberu jednu od 33 kombinacije boja karoserije i krova, kao i modele prateće opreme, kupci već sada mogu da se raspitaju u zvaničnim salonima i naruče svog jedinstvenog fiću.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik